RNA: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké war:RNA
c (r2.7.2) (Bot: Ngowahi si:ආර්.එන්.ඒ)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké war:RNA)
[[vec:RNA]]
[[vi:ARN]]
[[war:RNA]]
[[yo:Ribonúkléù kíkan]]
[[zh:核糖核酸]]
9.872

besutan