Hattusa: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:Hattusa)
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/377
}}
'''Hattusa''' (<sup>URU</sup>''{{unicode|Ḫ}}a-at-tu-ša'' {{unicode|𒌷𒄩𒀜𒌅𒊭}}; ''{{unicode|Ḫ}}attuša'', cedhak '''[[Boğazkale]]''' (sadurunge '''Boğazköy'''), [[Turki]]) yaiku ibukutha [[bangsa Hittite]] ning [[Zaman Perunggu]] akhirpungkasan. Hattusa dilebokke sajroning dhaftar [[Situs Warisan Donya UNESCO]] ning taun 1986.
 
== Sejarah ==
317

besutan