Kali Niger: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké az:Niger (çay)
c (Bot: Nambahaké ilo:Karayan Niger)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké az:Niger (çay))
[[an:Río Nícher]]
[[ar:نهر النيجر]]
[[az:Niger (çay)]]
[[bat-smg:Nigeris (opė)]]
[[be:Рака Нігер]]
9.872

besutan