Hugo Drax: Béda antara owahan

368 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nambahaké id:Hugo Drax)
{{Infobox James Bond character|
|image= [[Gambar:Moonraker-movie-04.jpg|200px]]
|bgcolor=#000
|fgcolor=#fff
|name=Sir Hugo Drax
|portrayed=[[Michael Lonsdale]]
|gender=[[Laki-laki]]
|age= late 40's
|affiliation=Wiraswasta<br>[[Nazi Jerman]] (mantan; disebutkan dalam novel)<br>[[Soviet Union]] (novel)
|status=Deceased
|role=[[List of James Bond villains|Villain]]
}}
'''Sir Hugo Drax''' yaiku jeneng kanggo salah siji karakter fiksi ning serial [[James Bond]]. Ian Fleming paring jeneng Hugo Drax amarga saka jeneng kancane [[Reginald Drax|Sir Reginald Drax]].<ref>{{cite news | author = Ben Macintyre | title = Was Ian Fleming the real 007? | publisher = The Times | date = 2008-04-05 | url = http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/books/article3652410.ece | accessdate=2008-04-08 | location=London}}</ref> Sajroning novel Drax dicritake dadi pengusaha berhaluan kiwa lan sempat bekerja kanggo pemerentahan Nazi Jerman lan Uni Soviet. Rencana gedhene yaiku menghancurkan peradaban Kulon diwiwiti karo membumihanguskan kutha London dengan nganggo bom atom
 
317

besutan