Naskah: Béda antara owahan

67 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ pranala
(+ Patroli (typo inuseuntil))
(+ pranala)
 
Naskah iku maceme werna -werna, nanging sing paling dikenal yaiku naskah [[drama]].
 
== Delengen uga ==
* [[Kodeks]]
* [[Rontal]]
 
[[Kategori:Naskah]]