Iwak mujaèr: Béda antara owahan

45 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké id:mujair (strongly connected to jv:Iwak mujaèr), en:Oreochromis mossambicus (strongly connected to jv:Iwak mujaèr)
(+ v)
c (Bot: Nyingkiraké id:mujair (strongly connected to jv:Iwak mujaèr), en:Oreochromis mossambicus (strongly connected to jv:Iwak mujaèr))
Mujair menika salah satunggalinging jinis [[iwak]] saking [[toya]] tawar. Ulam menika asring dipun-konsumsi dening [[masarakat]]. Panyebaran alami ulam menika wonten ing ''perairan'' [[Afrika]] lan [[Indonesia]] ingkang kapisan dipunpanggihaken dening '''Pak Mujair'' wonten ing muara [[kali Serang]], [[Pante kidul]] [[Blitar]], [[Jawa Wetan]] nalika [[taun]] 1939. Dados namaning ulam menika adhedhasar tiyang ingkang manggihkane ulam menika.
 
[[id:mujair]]
[[en:Oreochromis mossambicus]]
 
[[Kategori:iwak]]
32.744

besutan