Sesanti: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+iw)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi tujuanancas [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[negara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerah. Neng [[Indonesia]] biasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerah liya neng [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==