Putih: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké new:तुयु; panggantèn kosmètik
c (r2.6.4) (bot Mengubah: br:Gwenn (liv))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké new:तुयु; panggantèn kosmètik)
Sakjroning kaciptané karya seni rupa, [[seniman]] uga ncampur werna putih karo warna liyane kanggo ngasilake werna kang lueih enom saka werna utama/pokok contoné biru enom, kuning enom, lan sakpanunggalipun. Werna putih uga nduweni pralambang suci lan resik <ref name:"internet1"> {{id}}[http://pinginpintar.com/Arti Warna Putih.diunduh 28-03-2011]</ref> <ref name="internet2"> {{id}} [http://desaingratis.com/info/filosofi-warna/] diunduh ing tanggal 28-03-2011.</ref>
 
== Deleng uga ==
*[[Werna]]
*[[Dhaptar werna]]
*[[Seni rupa]]
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
 
== Galeri ==
<gallery>
File:Synthese+.svg|Lakuné campuran werna
File:CMYK farbwuerfel.jpg|Werna gradasi
</gallery>
 
[[Kategori:Werna]]
[[Kategori:Seni rupa]]
[[nah:Iztāc]]
[[ne:सेतो]]
[[new:तुयु]]
[[nl:Wit]]
[[nn:Kvit]]
39.649

besutan