Kanadhah: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ce:Канада
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah or:କାନାଡା dadi or:କାନାଡ଼ା)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ce:Канада)
[[ca:Canadà]]
[[cdo:Gă-nā-dâi]]
[[ce:Канада]]
[[ceb:Canada]]
[[chr:ᎨᎾᏓ]]
39.750

besutan