Andorra la Vella: Béda antara owahan

81 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Andorra-Andorra la Vella.png|right|100px|Peta lokasi Andorra la Vella]]
[[Gambar:Andora la Vella.jpg|right|250px|thumb|Andora la Vella]]
'''Andorra la Vella''' inggih punika [[ibukutha]] [[Andorra]]. Kutha punika gadhah pedunung ±25.000 jiwa. Jeneng kutha punika sacara [[harfiah]] gadhah artos “Andorra ingkang Tuwa”. Andorra inggih punika negara bebas pajak (duty free),pramila sedaya punapa kemawon langkung mirah kabandingake negara-negara Eropah sanesipun. Menawi wonten ingkang badhe dhateng Andorra saged medal Spanyol utawi Prancis amargi Andorra wonten ing tengah antawis negara punika.
317

besutan