Buku: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mk:Книга; panggantèn kosmètik
c (r2.7.2) (bot Menambah: als:Buch)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mk:Книга; panggantèn kosmètik)
 
{{budaya-stub}}
=== Cathetan Suku ===
{{reflist}}
 
[[Kategori:Buku| ]]
 
{{Link FA|la}}
 
===Cathetan Suku===
{{reflist}}
 
[[af:Boek]]
[[lv:Grāmata]]
[[mg:Boky]]
[[mk:Книга]]
[[ml:പുസ്തകം]]
[[mn:Ном]]
39.576

besutan