Spyware: Béda antara owahan

1.435 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
#Gunakake [[antivirus]] uataw [[antispyware]] kanggo ''scaning'' spyware sacara teratur ing komputer.<ref name="internet3"/>
 
==Nglindungi Komputer saka Spyware==
Komputer biasane wis nduweni program antivirus, kayata [[windows]] kang wis nduweni [[Microsoft Windows Security Center]]. Program antivirus kudu rutin di-[[update]] supaya luwih maksimal nglindungi komputer saka serangan virus. Pilih antivirus kang trep karo kebutuhan. gunakna antivirus gratis utawa kang mbayar. bedana yen antiviruskang mbyar iku luwih beragam sahingga kemampuanane nglindungi komputer saka virus luwih kuwat lan mumpuni ketimbang kang gratis. Program kang mbebayani kanggone komputer ora mung virus, ananging uga spyware. Spyware isa luwih mbebayani saka virus amerga isa ngerteni aktifitas pangguna komputer saben wektu kanti komputere kasebut.
bedane antarane spyware lan birus yaiku ing cara panyebarane . Virus sacara mandiri ngeprodusi awake dhewe ing saben bagian data ing komputer. Wondene spyware nyebar minangka [[cookie]] kang ana ing saben pangguna komputer ngakses interent.<ref name="internet5">[http://www.agatossi.com/2012/06/melindungi-komputer-dari-virus-dan.html], (Kaunduh31/10/12).</ref>
 
Cara paling ampuh nglindungi komputer saka spywre yaiku terus nambah pangertenan babagan perkembangan virus lan antivirus. Kanggone pangguna komputer penting banget supaya ngerteni perkembangan informasi kang anyar kususe babagan kepriye nglindungi komputer saka virus lan informasi babagn jenis-jenis virus kang isa mbebayani kanggone komputer.<ref name="internet5"/>
 
==Catetan sikil==
1.590

besutan