Bocah: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké vep:Laps'
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ca:Nen)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké vep:Laps')
[[uk:Дитина]]
[[ur:طفل]]
[[vep:Laps']]
[[vi:Trẻ em]]
[[wa:Efant]]
39.414

besutan