Citra Scholastika: Béda antara owahan

101 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Skolastika Citra Kirana Wulan utawa Citra skolastika lair 5 Juni 1993. Dheweke dadi finalis Indonesian Idol kaping 6 sing paling enom.)
 
Skolastika Citra Kirana Wulan utawa Citra skolastika lair 5 Juni 1993. Dheweke dadi finalis Indonesian Idol kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dheweke seneng nyanyi, dheweke pinter nang babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokale.