Citra Scholastika: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra skolastikaSkolastika''' lair 5 Juni 1993. Dheweke dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dheweke seneng nyanyi, dheweke pinter nang babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokale.
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara nang indonesia Idol ==
* Workshop 1: [[Hal Terbesar|Mau Dibawa Kemana]] - [[Armada (grup musik)|Armada]]
5.490

besutan