Bebadan: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2013}} thumb|350px|Organisasi Kemahasiswaan ing Lithuania '''Lembaga''' utawa luwih asring disebut '...)
 
[[it:Organizzazione]]
[[ja:組織 (社会科学)]]
[[jv:Organisasi]]
[[kk:Ұйым]]
[[km:អង្គភាព]]
121

besutan