Pietraferrazzana: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké tl:Pietraferrazzana; panggantèn kosmètik
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké de:Pietraferrazzana)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké tl:Pietraferrazzana; panggantèn kosmètik)
[[Gambar:Pietraferrazzana-Stemma.png|thumb|left|45px]]
'''Pietraferrazzana''' kuwi sawijining [[comune]] lan [[kutha]] ing [[Provinsi Chieti]] ing region [[Abruzzo]], [[Italia]]. Jembar wewengkon 4 km<sup>2</sup> lan cacahing pedunung 139 jiwa ([[2004]]). Kutha iki wewatesan karo kutha-kutha:
[[Colledimezzo]], [[Monteferrante]], lan [[Villa Santa Maria]].
<BRbr />
 
== Demografi ==
'''Tuwuhing pedunung'''
 
 
{{coor title dm|41|58|N|14|22|E|region:IT_type:city}}
hrrrr
 
[[CategoryKategori:Kutha ing Abruzzo]]
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:Italia]]
[[Kategori:Geografi]]
 
hrrrr
 
[[ar:بييترافراتسانا]]
[[ru:Пьетраферраццана]]
[[scn:Petraferrazzana]]
[[tl:Pietraferrazzana]]
[[uk:П'єтраферраццана]]
[[uz:Pietraferrazzana]]
38.873

besutan