Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké tr:Güney Sulawesi
c (Bot: Nambahaké ur:جنوبی سولاویسی)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké tr:Güney Sulawesi)
[[su:Sulawesi Kidul]]
[[sv:Sulawesi Selatan]]
[[tr:Güney Sulawesi]]
[[ur:جنوبی سولاویسی]]
[[vi:Nam Sulawesi]]
2.824

besutan