Hifa: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ko:균사
c (r2.7.3) (bot Mengubah: fa:اندیس ریسه)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ko:균사)
[[ja:菌糸]]
[[kk:Гифа]]
[[ko:균사]]
[[lt:Hifas]]
[[mk:Хифи]]
2.159

besutan