Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké scn:Kilimangiaru
c (Bot: Nambahaké ilo:Bantay Kilimanjaro)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké scn:Kilimangiaru)
[[ru:Килиманджаро]]
[[rue:Кіліманджаро]]
[[scn:Kilimangiaru]]
[[se:Kilimanjaro]]
[[sh:Kilimanjaro]]
62.048

besutan