Sinta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah sk:Sita dadi sk:Síta
c (Bot: Nambahaké or:ସୀତା)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah sk:Sita dadi sk:Síta)
[[sah:Сиита]]
[[simple:Sita]]
[[sk:SitaSíta]]
[[sv:Sita]]
[[ta:சீதை]]
63.050

besutan