Peruté: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
+ gambar
c
c (+ gambar)
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
[[Gambar:Router 1.jpg|thumb|250 px| Peruté]]
 
''Peruté'' utawi wonten ing [[basa Inggris]] kawéntar kanthi nama ''Router'' menika kalebet salah satunggaling piranti [[jaringan]] [[komputer]] ingkang ngirim paket data liwat jaringan utawi [[internèt]] kanggé ingkang dipuntuju, nglampahi proses ingkang kawéntar kanthi sebutan ''routing''.
2.549

besutan