Winterthur: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nambahaké ga:Winterthur)
[[Adipati]] [[Kyburg]] ngadegake kutha iki ing taun [[1175]]. Piagam pengadegan kutha iki uga menehi hak kutha sacara luwih. Ing taun [[1264]], kulawarga [[Habsburg]] warisake kutha iki. Dheweke ngedol marang [[Zurich]] ing taun [[1467]].
 
== KotaKutha kembar ==
* [[Hall in Tirol]], [[Austria]]
* [[La Chaux-de-Fonds]], [[Swiss]]
* [[Yverdon-les-Bains]], [[Swiss]]
 
== LihatDeleng pulauga ==
* [[Daftar kotamadya di Swiss]]
 
317

besutan