San José, California: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi ko:새너제이)
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
[[Gambar:San Jose Basilica.jpg|thumb|234px|Basilika San José]]
'''San José''' (baca: San Hosé) yaiku jeneng [[kutha]] ing [[Amerika Serikat]]. Manggone ingning bageyan kulon. Yaiku ingning negara bageyan [[California]], [[Amerika Serikat]]. Wilayah metropolitan San Jose yaiku kutha San Jose, [[Santa Clara, California|Santa Clara]], [[Sunnyvale, California|Sunnyvale]], sarta daerah ing sakupenge.
 
Ing taun [[2006]], kutha iki duwe cacah pedunung akehe 953.679 jiwa lan duwe luas wilayah 461,5 km². Kanthi kepadatan pedunung 1.976,1 km².
* {{negara|Rusia}} [[Yekaterinburg]], [[Rusia]]
 
== Pranala luarjaba ==
{{commonscat|San Jose, California}}
* [http://www.sanjoseca.gov Situs resmi]
317

besutan