Kanker: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
==Jinis Kanker==
*[[Karsinoma]] yaiku kanker kang urip lan nyebar ing [[sel epitel]]
*[[Sarkoma]] yaiku kanker kang urip lan nyebar ing [[jaringan panunjang]] kayata ing [[payudara]]
*[[Leukemia]] yaiku kanker kang urip lan nyerang jaringan kang ngasilaken getih.
*[[Limfoma]] yaiku kanker kang nyerang jaringan limpa.
 
== Panyebab Kanker ==
Kanker dipun sebabaken saking pinten-pinten faktor, inggih menika: