Barbarika: Béda antara owahan

138 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Khatushyamji Rath1.JPG|thumb|300pxl|right|Barbarika]]
Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], '''Barbarika''' (IAST '''Barbarīka''') inggih punika putranipun [[Gathotkaca]] kaliyan Maurwi ([[Ahilawati]])- putri saking [[Muru]] (ingkang dipun pimpin dening Raja [[Yadawa]]). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa ([[Yaksa]]), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa<ref name="internet1">[http://id.wikipedia.org/wiki/Barbarika], Dipun undhuh tanggal 29 September 2012.</ref>.
 
==Referensi==
<references />
 
==Pranala Njawi==
{{commons|Khatushyamji}}