Mata: Béda antara owahan

95 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
dab
c (bot Menambah: ky:Көз)
(dab)
:Kanggo panggunan liya delengen: [[Mata (disambiguasi)]]
{{Infobox Anatomy
|Name = {{PAGENAME}}
|DorlandsSuf =
}}
'''Mata''' utawa '''mripat''' utawa '''sesoca''' iku [[organ (anatomi)|organ]] pandulu sing ndhetèksi [[cahya]]. Sing diayahi mata paling prasaja yakuwi mung meruhi apa lingkungan saubengé padhang apa peteng. Mata sing luwih komplèks dipigunakaké kanggo mènèhi pangertèn [[visual]].
 
== Organ mata manungsa ==