Pangan: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké mn:Хоол
c (bot Menambah: uz:Oziq-ovqat)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké mn:Хоол)
[[mk:Храна]]
[[ml:ആഹാരം]]
[[mn:Хоол]]
[[mr:अन्न]]
[[ms:Makanan]]
9.872

besutan