230: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ga:230
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:230年)
c (Bot: Nambahaké ga:230)
[[fr:230]]
[[fy:230]]
[[ga:230]]
[[gan:230年]]
[[gd:230]]
32.744

besutan