Mata: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
sithik
(dab)
c (sithik)
:''Kanggo panggunan liya delengen: [[Mata (disambiguasi)]]''
{{Infobox Anatomy
|Name = {{PAGENAME}}