Frank Rijkaard: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
'''Franklin Edmundo Rijkaard''' ({{lahirmati|[[Amsterdam]], [[Belanda]]|30|9|1962}}) yaiku sawijining mantan pemain [[bal-balan]] saka [[Walanda]], [[pelatih]] lan [[manajer]]. Rijkaard tau main kanggo klub bal-balan [[Ajax Amsterdam]], [[Real Zaragoza]] lan [[AC Milan]]. Dheweke main kanggo timnas bal-balan Walanda kaping 73 lan nyumbang 10 gol. Dheweke dadi manajer [[FC Barcelona]] awit 2003 nganti 2008 . Posisi Rijkaard ing FC Barcelona diganti dening [[Josep Guardiola]].
 
== Pranala luarjaba ==
{{Commonscat|Frank Rijkaard}}
* {{playerhistory|3548}}
317

besutan