Kaisar Tianqi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:明熹宗Jianqi Emperor.jpgjpeg|thumb|250px|Kaisar Tianqi.]]
'''Kaisar Tianqi''' ([[Hanzi]]: 天啟, {{lahirmati||23|12|1605||30|9|1627}}) yaiku kaisar ka-15 saka [[Dinasti Ming]] kang mrentah saka taun [[1620]] nganti tekan taun 1627.<ref name="tianqi"/><ref name="kaisar">{{id}}[http://m-search.jp/ms/n_news.cgi?MoN=g&UoN=wapedia.mobi%2Fid%2FKaisar_Tianqi m-search.jp]</ref> Tianqi lair karo jeneng '''Zhu Youxiao''' (朱由校), yaiku anak pisanan saka [[Kaisar Taichang]].<ref name="kaisar"/> Dheweke dadi kaisar nalika umure nembe 15 taun sawise bapake mangkat nalika taun 1620.<ref name="kaisar"/>
== Pamrntahan ==
13

besutan