Albus Dumbledore: Béda antara owahan

2.058 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'' yaiku salah sawijining tokoh ing serial novel Harry Potter karangane J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir ...
(Kaca énggal: '''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'' yaiku salah sawijining tokoh ing serial novel Harry Potter karangane J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir ...)
(Ora ana béda)
586

besutan