Albus Dumbledore: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'' yaiku salah sawijining tokoh ing serial novel Harry Potter karangane J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir ...)
 
'''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore''' yaiku salah sawijining tokoh ing serial [[novel]] [[Harry Potter]] karangane [[J.K Rowling]] kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir [[Hogwarts]].
 
{{Karakter Harry Potter}}
5.490

besutan