Alkohol: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (Bot: Nambahaké lad:Alkól
c (r2.6.4) (Bot: Nambahaké lad:Alkól)
[[ku:Alkol]]
[[la:Alcohol]]
[[lad:Alkól]]
[[lmo:Alcol]]
[[ln:Lotoko]]
1.941

besutan