Severus Snape: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Severus Snape''' yaiku karakter guru Ramuan lan Pertahanan dening Ilmu Hitam lan kepala sekolah (taun kapitu) ing sekolah sihir Hogwarts jroning carita Harry Potter. Saj...)
 
[[File:Profesor snape.jpg|thumb|Profesor Snape]]
'''Severus Snape''' yaiku karakter guru Ramuan lan Pertahanan dening Ilmu Hitam lan kepala sekolah (taun kapitu) ing sekolah sihir [[Hogwarts]] jroning carita [[Harry Potter]].
Sajroning film-film Harry Potter, Snape diperanake dening [[Alan Rickman]].
586

besutan