Albus Dumbledore: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[File:Dumbledore_2.jpg|thumb|Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanake dening Richard Harris]]
'''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore''' yaiku salah sawijining tokoh ing serial [[novel]] [[Harry Potter]] karangane [[J.K Rowling]] kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir [[Hogwarts]].
 
586

besutan