Robotika: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Automation of foundry with robot.jpg|250px|thumb|right|Robot di pabrik]]
'''Robotika''' yaiku sawijining cawang [[teknologi]] kang gegayutan karo desain, konstruksi, operasi, disposisi struktural, produksiprodhuksi, lan aplikasi saka [[robot]].<ref name=OED>{{en}} {{cite web|title=robotics|url=http://www.oxforddictionaries.com/view/entry/m_en_gb0714530#m_en_gb0714530|publisher=Oxford Dictionaries|accessdate=4 February 2011}}</ref> Robotika kakait karo [[ilmu pengetahuan]] bidang [[elektronika]], [[mesin]], [[mekanika]], lan [[perangkat lunak komputer]].<ref >{{en}} {{cite web
|url=http://content.monster.com/articles/3472/18567/1/industry/12/home.aspx
|title=Industry Spotlight: Robotics from Monster Career Advice
317

besutan