Basa Céko: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ur:چیکی زبان
c (bot Menambah: mzn:چکی)
c (Bot: Nambahaké ur:چیکی زبان)
[[ug:چېخ تىلى]]
[[uk:Чеська мова]]
[[ur:چیکی زبان]]
[[uz:Chex tili]]
[[vep:Čehan kel']]
32.744

besutan