Kutha Administrasi Jakarta Wétan: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (bot Menambah: mg:Kota Administrasi Jakarta Timur)
 
== Prakata ==
'''Kutha Jakarta Timur''' iku salahsijiningsalah sijining kutha ing [[Jakarta|Daerah Khusus Ibukutha Jakarta]].
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kutha Jakarta Timur ketata saking 10 [[kecamatan]] lan 65 [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Jakarta TimurWetan yaikuinggih punika:
# [[Kecamatan Matraman, Jakarta Timur|Kecamatan Matraman]]
# [[Kecamatan Jatinegara, Jakarta Timur|Kecamatan Jatinegara]]