Kanadhah: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ay:Kanada
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ce:Канада)
c (Bot: Nambahaké ay:Kanada)
[[ast:Canadá]]
[[av:Канада]]
[[ay:Kanada]]
[[az:Kanada]]
[[ba:Канада]]
32.744

besutan