1031: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1031
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1031)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1031)
[[scn:1031]]
[[se:1031]]
[[sh:1031]]
[[simple:1031]]
[[sk:1031]]
2.367

besutan