1032: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1032
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1032)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1032)
[[scn:1032]]
[[se:1032]]
[[sh:1032]]
[[sk:1032]]
[[sl:1032]]
61.768

besutan