Kancil: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Membuang: en:Cevrotain (missing), fa:موشآهو (missing), ml:കൂരമാന് (missing) Mengubah: pl:Kanczylowate)
}}
 
'''Chevrotains''', utawa '''kancil''' ([[Basa Inggris]]:'''mouse deer'''), iku sijisawijining kéwan [[ungulata]] cilik anggota kulawarga '''Tragulidae''', lan siji-sijiné anggota sub kulawarga [[Tragulina]]. Kéwan iki klebu jinis kéwan solitèr utawa urip karo pasangané, lan pakané saka tetanduran.
Ana sepuluh jinis spesies:
[[Image:Moschiola indica in Singapore Zoo.jpg|thumb|Indian Spotted Chevrotain]]
137

besutan