Gatineau: Béda antara owahan

1.727 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|200px|Sudut kota Gatineau '''Gatineau''' yaiku salah sawijining kutha kang manggon ana Quebec bageyan kulon. Kutha iki manggone ning muara [...
(Kaca énggal: thumb|200px|Sudut kota Gatineau '''Gatineau''' yaiku salah sawijining kutha kang manggon ana Quebec bageyan kulon. Kutha iki manggone ning muara [...)
(Ora ana béda)
317

besutan