Palo Alto, California: Béda antara owahan

1.650 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|200px|Sudut jalanan kota Palo Alto '''Palo Alto''' yaiku jeneng kutha ning Amerika Serikat. Manggone ning bageyan kulon. Yaiku ning negara...
(Kaca énggal: thumb|200px|Sudut jalanan kota Palo Alto '''Palo Alto''' yaiku jeneng kutha ning Amerika Serikat. Manggone ning bageyan kulon. Yaiku ning negara...)
(Ora ana béda)
317

besutan