Bulus: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké ta:கடல் ஆமை (strongly connected to jv:Penyu)
c (Bot: Nambahaké nah:Āyōtl)
c (Bot: Nyingkiraké ta:கடல் ஆமை (strongly connected to jv:Penyu))
[[su:Kuya]]
[[sv:Sköldpaddor]]
[[ta:கடல் ஆமை]]
[[tg:Сангпушт]]
[[th:เต่า]]
32.744

besutan