Wulung: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké no:Ørner (deleted)
c (r2.7.3) (bot Menambah: lez:Лекь)
c (Bot: Nyingkiraké no:Ørner (deleted))
[[nl:Arend (roofvogel)]]
[[nn:Ørn]]
[[no:Ørner]]
[[nv:Atsá]]
[[pam:Agila]]
32.744

besutan