Severus Snape: Béda antara owahan

124 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (The file Image:Profesor_snape.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:EugeneZelenko: ''Screenshot of non-free content: Movie''. ''Translate me!'')
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' yaiku karakter guru Ramuan lan Pertahanan dening Ilmu Hitam lan kepala sekolah (taun kapitu) ing sekolah sihir [[Hogwarts]] jroning carita [[Harry Potter]].
Sajroning film-film Harry Potter, Snape diperanake dening [[Alan Rickman]].
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.severussnape.com/| Severus Snape]
 
{{Karakter Harry Potter}}
586

besutan