Troposfer: Béda antara owahan

277 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Troposfer''' yakuwi lapisan atmosfer palinh endhep kang kira-kira kandhelé kira-kira nganti 10 kilometer ning ndhuwuré bumi. Sakjeroné troposfer iki ditemukaké gas ruma...)
 
[[ar:تروبوسفير]]
[[az:Troposfer]]
[[bg:Тропосфера]]
[[bo:འཐབ་རྒྱུག་རིམ།]]
[[bs:Troposfera]]
[[ca:Troposfera]]
[[cs:Troposféra]]
[[da:Troposfære]]
[[de:Troposphäre]]
[[el:Τροπόσφαιρα]]
[[en:Troposphere]]
[[eo:Troposfero]]
[[es:Troposfera]]
[[et:Troposfäär]]
2.246

besutan